Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Heerlen

Een botsing op kantoor, in de buurt, of met een winkel? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridische ondersteuning kan niet iedereen betalen. Door middel van deze rechtsbijstandverzekering in Heerlen pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “heb je recht op hulp, advies en ondersteuning bij juridische touwtrekkerij. “. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • een tegenpartij die schade op jou verhaald
 • Geschillen over aandelen, obligaties en opties
 • Geschillen met mediation
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse maatschappijen (denk aan OHRA, HEMA en DAS) en modules (als Inkomen en Mediation). Via onze specialisten kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteHeerlen
Regionummer045 (+3145)
Inwoners87406
Postcodegebieden6400
WijkenMaria
Plaatsen in de buurtverzekering-Grootegast, rechtsbijstandverzekering-Groningen, polis-Grave, verzekeringspakket-Gouda, Rechtsbijstand Gorinchem en verzekeraar-Gooise Meren
rechtsbijstandverzekering-heerlen

Rechtsbijstandverzekeringen Heerlen vergelijken april 2024

Via een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische bijstand & bescherming in het geval van ruzies en problemen in Limburg. Dat komt van pas in het geval van een conflict over jouw vaarbewijs of Conflicten inzake huur/verhuur van een 2e woning. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Heerlen vergelijken? Door gebruik te maken van de zoekmachine check je snel een geschikte verzekeringscontract. Een dergelijke verzekering sluit je niet zomaar even af. We onderscheiden velerlei assuradeurs plus modules. Onderstaand kun jij daarover meer lezen. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.heerlen.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Nationale Nederlanden polis

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor rechtshulp wanneer jij dat nodig hebt. Dit kan gaan om financiële ondersteuning.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Hierop hebben we geen directe algemene conclusie. Zit je veel in het verkeer of wissel je regelmatig van baan? In dat geval is er altijd risico op een geschil. Via de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering sluit je af vanaf €9,5. Kosten lopen op tot €14,25 per 30 dagen. De assurantiepremie wordt berekend a.d.h.v. grootte van het gezin, het verzekerde bedrag, en gekozen modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De rechtsbijstandverzekeringen verschillen op polisvoorwaarden, inhoud modules, de eigen bijdrage, en niet te vergeten te premie. Wat het beste aanbod is, hangt af van jouw eisen en omstandigheden. Door de tool zoek jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Heerlen.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Een keuze is zelfstandig wonend, of een partner zonder kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  We hebben het over de maximum vergoeding. In de vorm van diensten of geld. Dit ligt doorgaans tussen de €22.500 tot €60.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We hebben het over dekkingen als Inkomen en Verkeer. Veel modules aanzetten mondt uit in een duurder tarief. Denk je in op welke fronten jij meer risico loopt. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Polissen vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een pagina met verzekeringen. Vergelijk ze zelf op premie per maand of beoordelingen voor juridische hulp in Heerlen.

 5. Direct afsluiten

  Een geschikte optie?Je kunt de polis van bijvoorbeeld OHRA, ABN AMRO of Allianz gemakkelijk online afsluiten. Betreft het een overstap? Jouw aanstaande verzekeringsaanbieder kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en neem een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Bekijk de beste of juist de goedkoopste verzekering in de omgeving 6400, 6401, 6411, 6412, 6413, 6414, 6415, 6416, 6417, 6418, 6419, 6421, 6422.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van april 2024 (gemeente Heerlen)

 • Unive: Professionele verzekering
 • Inshared: Ruime dekking
 • Klaverblad: Direct online verzekeren
 • Nationale Nederlanden: Professionele verzekering
 • Aegon: 240 juristen en 70 advocaten
 • OHRA: Direct online verzekeren
 • DAS: Eenvoudig samenstellen
 • HEMA: Zaken snel opgepakt
 • Ditzo: Voor grote en kleine geschillen
 • Lancyr: Direct online verzekeren
 • Centraal Beheer: Voor vrijwel elke soort schade
 • ABN AMRO: Goede beoordeling
 • FBTO: Voor vrijwel elke soort schade
 • ARAG: Professionele verzekering

Bekijk de verschillende modules

Wil je jouw rechtsbijstand in Heerlen verzekeren? Deze dekking kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit kan middels zogenaamde modules. Meer info kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over de rechten van consumenten. Bijvoorbeeld vervelende gebeurtenissen inzake vermeende schade of een conflict met een autogarage.
 2. Belasting en vermogen
  Deze dekking biedt hulp tijdens voorvallen als met name fiscale rechten, je vermogen, en ander waardevol bezit. Onder andere onenigheid inzake huur/verhuur van een 2e woning.
 3. Wonen
  Deze keuze via o.a. ABN AMRO en Zekur is relevant tijdens gebeurtenissen ten aanzien van woningen (bijv. in een wijk als Maria Gewanden en Terschuren, Mariarade, Hoensbroek-De Dem, Nieuw Lotbroek, De Koumen, Vrieheide-De Stack, Heerlerheide-Passart, Heksenberg, De Hei, Rennemig-Beersdal, Zeswegen-Nieuw Husken, Schandelen-Grasbroek, Meezenbroek-Schaesbergerveld, Heerlen-Centrum, Eikenderveld, Woonboulevard-Ten Esschen, Welten-Benzenrade, Bekkerveld, Caumerveld-Douve Weien, Molenberg, Heerlerbaan-Centrum, Heerlerbaan-Schil, De Beitel). Zoals bijv. onenigheid met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in Heerlen.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met problemen die veroorzaakt zijn met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als letselschade en/of medische schade waar jij als bestuurder betrokken bij bent. Zo’n situatie kan zijn een conflict over jouw vaarbewijs.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Scheidingskosten vallen in de praktijk vaak hoog uit. Middels deze polis kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Blij dat ik even vergeleken heb, flink bespaard!’

Z. van der Velde, Heerlen (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente