Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Landgraaf

Een conflict op de zaak, met familie, of met de auto? Het kan iedereen overkomen. Een juridische adviseur kan in de papieren lopen. Door gebruik te maken van de rechtsbijstandverzekering in Landgraaf wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “geeft advies bij een beginnend conflict tot bijstand in de rechtbank”. Je kunt dan denken aan:

 • juridische hulp en advies bij (letsel)schade
 • Geschillen over een erfenis
 • Conflicten aangaande alimentatie
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij aanbieders (zoals Inshared, ABN AMRO en Promovendum) en dekkingen (onder andere Fiscaal recht of Medisch). Via onze specialisten vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteLandgraaf
(Net) nummer045 (+3145)
Bewoners37465
Postcodes6370
WijkenSchaesberg
Plaatsen nabijverzekering-Katwijk, rechtsbijstandverzekering-Kapelle, polis-Kampen, verzekeringspakket-Kaag en Braassem, Rechtsbijstand IJsselstein en verzekeraar-Hulst
rechtsbijstandverzekering-landgraaf

Rechtsbijstandverzekeringen Landgraaf vergelijken maart 2023

Via zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische medewerking tijdens taferelen zoals moeilijkheden in Limburg. Een goede backup tijdens voorvallen als een conflict met je internetprovider. en Problemen bij de verbouwing van een woning. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Landgraaf vergelijken? Dankzij de zoekmachine bekijk je moeiteloos de gewenste verzekering voor rechtsbijstand. Het productsluit je niet zomaar even af. We onderscheiden verschillende verzekering aanbieders plus modules. Op deze pagina vind je verdere informatie. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.landgraaf.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: OHRA polis

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Dat gaat in de vorm van rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op dat vraagstuk is er geen helder advies. Ben je veel onderweg of werk je regelmatig voor een andere baas? In die situatie kan je maar zo te maken hebben met een claim. Met behulp van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand kan je al vinden vanaf €11. Dit loopt op tot circa €12,75 (maandelijks). De premie wordt berekend a.d.h.v. type huishouden, het verzekerde bedrag, en de soort modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De polissen zijn onderscheidend op voorwaarden, inhoud modules, vrijwillige eigen bijdrage, en de premie. Welke verzekeraar de beste is, hangt af van je specifieke vraag, budget en situatie. Door het vergelijk script vind jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Landgraaf.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Dat kan zijn alleenstaand, of samenwonend met kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. Dat kan gaan om advies of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €10.000 tot €65.000.

 3. Modules selecteren

  We onderscheiden dekkingen als Inkomen en Mediation. Veel modules nemen resulteert in een hogere premie. Denk je in op basis waarvan jij meer risico loopt. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Aanbieders vergelijken

  Wat volgt is een overzicht met mogelijkheden. Orden ze op premie of score voor juridische hulp in Landgraaf.

 5. Online afsluiten

  Alle opties bekeken? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Inshared, Centraal beheer en ING snel online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De toekomstige verzekeringspartij biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Raadpleeg de beste of voordeligste verzekering in de omgeving 6370, 6371, 6372, 6373, 6374.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2023 (gemeente Landgraaf)

 • Unive: Lage instapperemie
 • Inshared: Zaken snel opgepakt
 • Klaverblad: Beoordeeld met een 8,2
 • Nationale Nederlanden: Geen overwacht hoge kosten
 • Aegon: Gespecialiseerde juristen
 • OHRA: Altijd gratis telefonisch advies
 • DAS: Vanaf €13,63 per maand
 • HEMA: Direct online verzekeren
 • Ditzo: Zonder eigen risico
 • Lancyr: Juristen met expertise
 • Centraal Beheer: Geen eigen risico
 • ABN AMRO: Eenvoudig samenstellen
 • FBTO: Juristen met expertise
 • ARAG: Eenvoudig samenstellen

Voor welke modules kan ik gaan?

Meteen jouw rechtsbijstand in Landgraaf verzekeren? Deze polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt met speciale modules. Aanvullende info tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent je positie als consument. Bijvoorbeeld geschillen met betrekking tot een contract of een conflict met een webwinkel.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze module ondersteunt jou in omstandigheden rondom fiscale rechten, je vermogen, en aandelen. Bijvoorbeeld een meningsverschil met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze polis via o.a. Lancyr en ANWB kies jij voor situaties ten aanzien van je appartement (bijv. in een wijk zoals Schaesberg, Nieuwenhagen, Ubach over Worms). Denk hier aan een conflict m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Landgraaf.
 4. Verkeer
  We hebben het over zaken die spelen in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. medische schade en/of letselschade waar je als verkeersdeelnemer deelgenoot van bent. Een typisch voorbeeld is letselschade n.a.v. een ongeluk.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De kosten hiervan vallen in de praktijk vaak hoog uit. Middels deze module worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Zonder hulp van een tussenpersoon geregeld’

J. van Vliet, Landgraaf (maart 2023)