Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Landsmeer

Een probleem op zakelijk gebied, in de buurt, of op de weg? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridische hulp kan erg duur zijn. Aan de hand van een rechtsbijstandverzekering in Landsmeer beperk je het risico. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat bij juridische conflicten”. Je kunt dan denken aan:

 • dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk
 • Een meningsverschil rondom jouw arbeidscontract
 • Conflicten met mediation
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene aanbieders (denk aan Klaverblad, ABN AMRO en DAS) en modules (bijv. Fiscaal recht en Echtscheiding). Met onze tools lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteLandsmeer
Netnummer020 (+3120)
Bewoners10977
Postcodegebied1120
BuurtenLandsmeer
Naburige plaatsenverzekering-Kerkrade, rechtsbijstandverzekering-Katwijk, polis-Kapelle, verzekeringspakket-Kampen, Rechtsbijstand Kaag en Braassem en verzekeraar-IJsselstein
rechtsbijstandverzekering-landsmeer

Rechtsbijstandverzekeringen Landsmeer vergelijken november 2022

Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische bijstand & bescherming rondom omstandigheden van conflicten in Noord-Holland. Iets onmisbaars in het geval van problemen met de boeking van een vakantie en Een meningsverschil m.b.t. kindgebonden budget. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Landsmeer vergelijken? Via onze tool zoek je moeiteloos een goedkope verzekering. Dit type verzekering sluit je niet zomaar even af. We onderscheiden verscheidene verzekeringsmaatschappijen en allerlei modules. Onderstaand vind je verdere informatie. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.landsmeer.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: EAG Assuradeuren afsluiten

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische hulp en advies in situatie van persoonlijke geschillen. Dit kan gaan om financiële ondersteuning.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Daarop mist een echt directe algemene conclusie. Reis je veel of verhuis je vaak? In die situatie kan je maar zo te maken hebben met een claim. Via de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een polis begint met prijzen van €11,75. Duurdere polissen zitten rond de €15,5 p/maand. Het tarief is afhankelijk van gezinsgrootte, het verzekerde bedrag, en het aantal modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De polissen zijn onderscheidend op polisvoorwaarden, modules, het eigen risico, en uiteraarde de premie per maand. De beste polis hangt af van jullie eigen draagvlak, en risicogebieden. Geholpen door onze vergelijk-module vergelijk je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Landsmeer.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Mogelijkheden zijn alleenstaand, of alleen kinderen en geen partner. De verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit ligt doorgaans tussen de €15.000 tot €55.000.

 3. Bepaal modules

  Jij hebt keuzes voor bijv. Belasting of Letselschade. Veel modules aanzetten draait uit op hogere lasten. Schets voor jezelf op welk gebied het risico het grootst is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Aanbieders vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een pagina met aanbieders. Orden ze op prijs of beoordelingen voor juridische hulp in Landsmeer.

 5. Regel je polis online

  Je keuze gemaakt? Alle huishoudens kunnen de diensten van Inshared, Ditzo en Zekur gemakkelijk online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De aanstaande verzekeraar helpt hierbij.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Kom niet voor verrassingen te staan, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Stap over naar de beste of voordeligste verzekeringen in regio 1120, 1121.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van november 2022 (gemeente Landsmeer)

 • Unive: Hoge klantwaardering
 • Inshared: Hoge klantwaardering
 • Klaverblad: Voor grote en kleine geschillen
 • Nationale Nederlanden: Zelf samentstellen
 • Aegon: Ruime keuze modules
 • OHRA: Zelf je advocaat kiezen
 • DAS: Gespecialiseerde juristen
 • HEMA: Geen overwacht hoge kosten
 • Ditzo: Online schade melden
 • Lancyr: Ruime keuze modules
 • Centraal Beheer: Gemakkelijk online afsluiten
 • ABN AMRO: Ruime keuze modules
 • FBTO: De beste juristen op uw zaak
 • ARAG: Gespecialiseerde juristen

Voor welke modules kan ik gaan?

Wil je jouw rechtsbijstand in Landsmeer verzekeren? Jouw polis is 100% zelf samen te stellen. Dit kan middels zogenaamde modules. Additionele specificaties lees je hierna.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met consument gerelateerde zaken. Als o.a. vervelende gebeurtenissen inzake tuchtzaken of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Belasting & vermogen
  Deze optie heeft betrekking op zaken als fiscaal recht, vermogens, en andere bezittingen. Zoals bijv. een aanvaring m.b.t. koop/verkoop van een 2e 2oning.
 3. Wonen
  Deze optie via ABN AMRO of ANWB kies jij voor situaties aangaande je huis (bijv. in wijken als Landsmeer, Ilpendam). Onder andere onenigheid rondom jouw huurwoning of advocaat in Landsmeer.
 4. Verkeer
  Betreft problemen die veroorzaakt zijn op de weg (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan (letsel)schade en medische schade waar jij als bestuurder slachtoffer van bent. Je moet dan denken aan een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Dergelijke kosten vallen vaak niet mee. Door deze dekking heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Nooit meer leven in angst’

P. de Leeuw, Landsmeer (november 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente