Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Den Helder

Een tweestrijd op de zaak, in het gezin, of met een winkel? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridische adviseur kan erg duur zijn. Dankzij een rechtsbijstandverzekering in Den Helder beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “sluit u af voor juridische geschillen”. Je kunt dan denken aan:

 • schade bij een ongeluk of aanrijding
 • Conflicten rondom jouw arbeidscontract
 • Geschillen bij een restaurant
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij maatschappijen (o.a. OHRA, Lancyr en Asr) en pakketten (bijv. Fiscaal recht of Mediation). Via onze specialisten kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteDen Helder
Regionummer0223 (+31223)
Bewoners56275
Postcodegebied1780
BuurtenStad
Plaatsen in de omgevingverzekering-Capelle aan den IJssel, rechtsbijstandverzekering-Buren, polis-Bunschoten, verzekeringspakket-Bunnik, Rechtsbijstand Brunssum en verzekeraar-Brummen
rechtsbijstandverzekering-den-helder

Rechtsbijstandverzekeringen Den Helder vergelijken november 2022

Door zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische hulp en advies in situaties van moeilijkheden in Noord-Holland. Dat komt van pas tijdens voorvallen als een conflict met een webwinkel. en Aanvaringen in de familiesfeer. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Den Helder vergelijken? Met de zoekmachine vind jij moeiteloos een goedkope rechtsbijstandverzekering. Een dergelijke verzekering vergt enige voorkennis. We zien allerlei assuradeurs en dan zijn er nog allerlei modules. Onderstaand kun jij daarover meer lezen. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.denhelder.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Zelf november 2022

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische medewerking in situatie van persoonlijke geschillen. Ze bieden je onder andere financiële ondersteuning.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op dat vraagstuk mist een echt gemiddeld antwoord. Koop je veel online of werk je regelmatig voor een andere baas? In die situatie is er altijd risico op een geschil. Door middel van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering kan je al vinden vanaf €11. Duurdere polissen zitten rond de €14,5 p/maand. De prijs is afhankelijk van gezinssituatie, het afgedekte bedrag, en het aantal modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De rechtsbijstandverzekeringen zijn onderscheidend op kleine lettertjes, soorten dekking, eigen risico en niet te vergeten te premie. Wat de beste polis is, hangt af van je specifieke vraag, en risicogebieden. Geholpen door de vergelijker vind je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Den Helder.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Dat kan zijn een 1 persoons dekking of een partner zonder kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Dat kan gaan om advies of geld. Dit schommelt tussen de €30.000 tot €75.000.

 3. Modules selecteren

  Je hebt de keuze uit opties als Inkomen en Letselschade. Een groot aantal modules draait uit op een hogere maandpremie. Denk je in op welk gebied jij meer risico loopt. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Online vergelijken

  Wat volgt is een tabel met alle opties. Vergelijk ze zelf op premie of reviews voor juridische hulp in Den Helder.

 5. Direct afsluiten

  Je keuze gemaakt? Jij kunt een product van o.a. Nationale Nederlanden, HEMA of DAS eenvoudig online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De toekomstige maatschappij helpt hierbij.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Voorkom verrassingen, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Bekijk de beste of juist de goedkoopste in jouw regio 1780, 1781, 1782, 1783, 1784, 1785, 1786, 1789.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van november 2022 (gemeente Den Helder)

 • Unive: Zelf samentstellen
 • Inshared: Direct online verzekeren
 • Klaverblad: Verschillende modules
 • Nationale Nederlanden: Geen overwacht hoge kosten
 • Aegon: Ruime dekking
 • OHRA: 24/7 advies van experts
 • DAS: Professionele verzekering
 • HEMA: Online schade melden
 • Ditzo: De beste juristen op uw zaak
 • Lancyr: De beste juristen op uw zaak
 • Centraal Beheer: Verschillende modules
 • ABN AMRO: 24/7 advies van experts
 • FBTO: Voor grote en kleine geschillen
 • ARAG: Voor grote en kleine geschillen

Uit welke modules kan ik kiezen?

Meteen jouw rechtsbijstand in Den Helder verzekeren? Jouw polis is 100% zelf samen te stellen. Dat gaat aan de hand van verschillende modules. Extra details kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over je positie als consument. Bijvoorbeeld vervelende gebeurtenissen inzake vermeende schade of een geschil met een provider.
 2. Belasting & vermogen
  Deze module ondersteunt jou in situatie zoals fiscaal recht, het vermogen, en extra eigendommen. Zoals bijv. geschillen m.b.t. belastingaanslagen.
 3. Wonen
  Deze keuze via bijv ABN AMRO of ING kies jij voor situaties ten aanzien van woningen (bijv. in buurt zoals Stad binnen de Linie-Oost, Stad binnen de Linie-West, Nieuw Den Helder-West, Nieuw Den Helder-Oost, De Schooten, Het Koegras, Duinzoom, Julianadorp). Neem nou een meningsverschil bij de aankoop van een huis of advocaat in Den Helder.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met zaken die spelen op de weg (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. (letsel)schade of medische schade waar jij als autobestuurder betrokken bij bent. Een kwestie kan zijn een gestolen voertuig.
 5. Mediation / echtscheiding
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. De kosten van zo’n scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Met deze mogelijkheid heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Goede service, binnen enkele minuten was ik eruit!’

J. de Koning, Den Helder (november 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente