Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Leusden

Een tweestrijd met collega’s, met de buren, of met een winkel? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridisch advies kan niet iedereen betalen. Door middel van een rechtsbijstandverzekering in Leusden heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat bij juridische conflicten”. Je kunt dan denken aan:

 • issues met zendingen van webwinkels
 • Aanvaringen met de woningstichting
 • Aanvaringen binnen de familiekring
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere aanbieders (denk aan Inshared, Ditzo en Nowgo) en pakketten (als Inkomen of Mediation). Via onze specialisten lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieUtrecht
GemeenteLeusden
(Regio) nummer033 (+3133)
Bewoners29309
Postcodegebieden3830
WijkenLeusden-Centrum
Naburige plaatsenverzekering-Hulst, rechtsbijstandverzekering-Huizen, polis-Houten, verzekeringspakket-Horst aan de Maas, Rechtsbijstand Hoorn en verzekeraar-Hoogeveen
rechtsbijstandverzekering-leusden

Rechtsbijstandverzekeringen Leusden vergelijken mei 2024

Met een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische bijstand & bescherming rondom omstandigheden van onenigheid in Utrecht. Iets onmisbaars tijdens voorvallen als een ontrecht hoge telefoonrekening en Conflicten rondom de reparatie van een auto. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Leusden vergelijken? Dankzij de vergelijker bekijk jij direct een goede verzekering voor rechtsbijstand. Een dergelijke verzekering is niet heel eenvoudig. Je vindt altijd verscheidene maatschappijen en dan zijn er nog allerlei modules. Op deze pagina kan je er alles over lezen. Voor info over de gemeente zie ook https://www.leusden.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Interpolis dekking

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft geeft juridisch advies wanneer jij dat nodig hebt. Je kunt rekenen op o.a. rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze vraag is er geen sprake van een eenduidig antwoord. Zit je veel in het verkeer of wissel je regelmatig van baan? Dan is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Door middel van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand begint met prijzen van €11. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €15 per maand. De maandpremie heeft te maken met type gezin, het bedrag dat je verzekerd, en de soort modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is lastig te zeggen. De polissen wijken van elkaar af op vergoedingen, dekkingen, hoogte eigen risico, en uiteraarde de premie per maand. Wat precies de beste verzekeraar is hangt af van jouw eisen en omstandigheden. Door onze vergelijk-module vind je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Leusden.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Bijvoorbeeld een 1 persoons dekking of een partner met kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Dat kan gaan om advies of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €12.500 tot €100.000.

 3. Modules selecteren

  We onderscheiden thema’s zoals Fiscaal recht of Mediation. Meer modules selecteren mondt uit in een duurdere verzekering. Ga na op welke manier je risico loopt. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Polissen vergelijken

  Hierna vind je een tabel met aanbieders. Orden ze op premie per maand of waardering voor juridische hulp in Leusden.

 5. Regel de overstap

  Ben je eruit? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Lancyr en Nowgo gemakkelijk online afsluiten. Betreft het een overstap? Jouw aanstaande partij biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Ontdek de beste of juist de goedkoopste polissen in de regio 3830, 3831, 3832, 3833, 3834.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van mei 2024 (gemeente Leusden)

 • Unive: Ruime keuze modules
 • Inshared: Verschillende modules
 • Klaverblad: Geen kleine lettertjes
 • Nationale Nederlanden: Gespecialiseerde juristen
 • Aegon: Voor vrijwel elke soort schade
 • OHRA: 24/7 advies van experts
 • DAS: Hoge klantwaardering
 • HEMA: Voor grote en kleine geschillen
 • Ditzo: Zelf samentstellen
 • Lancyr: Gemakkelijk online afsluiten
 • Centraal Beheer: Zaken snel opgepakt
 • ABN AMRO: Voor grote en kleine geschillen
 • FBTO: Goede beoordeling
 • ARAG: Klantbeoordeling van 8,2

Voor welke modules kan ik gaan?

Direct jouw rechtsbijstand in Leusden verzekeren? Deze polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt met zogenaamde modules. Aanvullende info tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consument gerelateerde zaken. Zoals bijv. vervelende gebeurtenissen inzake familiezaken of een TV die kapot gaat.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze polis biedt hulp tijdens zaken als fiscale rechten, vermogens, en aandelen. Bijvoorbeeld geschillen over jouw 2e woning.
 3. Wonen
  Deze keuze bij FBTO of ING speelt bij geschillen met betrekking tot je appartement (bijv. in buurten als Leusden-Centrum Oost, Leusden-Centrum West, Leusden-Zuid, Achterveld, Stoutenburg, ’t Ruige Veld). Bijvoorbeeld een meningsverschil rondom jouw huurwoning of advocaat in Leusden.
 4. Verkeer
  We hebben het over zaken die spelen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Denk aan medische schade en letselschade waar je als scootergebruiker aan deelneemt. Je moet dan denken aan letselschade n.a.v. een ongeluk.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. Dergelijke kosten kunnen flink oplopen. Met deze dekking kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Doet wat het moet doen, prima vergelijker’

P. Verbeek, Leusden (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente