Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Aalsmeer

Een conflict op kantoor, met de buren, of met de auto? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridisch advies is soms financieel niet mogelijk. Via deze rechtsbijstandverzekering in Aalsmeer tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat in vele situatie”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • juridische hulp en advies bij (letsel)schade
 • Een meningsverschil met de huurbaas
 • Problemen met een ambtenaar
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene verzekeraars (zoals Aegon, ABN AMRO en Reaal) en polissen (bijv. Fiscaal recht of Letselschade). Op deze website vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteAalsmeer
(Regio) nummer0297 (+31297)
Inwoners31299
Postcodegebied1424
WijkenAalsmeer
Plaatsen in de omgevingverzekering-Zuidplas, rechtsbijstandverzekering-Zuidhorn, polis-Zoeterwoude, verzekeringspakket-Zoetermeer, Rechtsbijstand Zevenaar en verzekeraar-Zeist
rechtsbijstandverzekering-aalsmeer

Rechtsbijstandverzekeringen Aalsmeer vergelijken december 2022

Door de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische bijstand & bescherming tijdens taferelen zoals ruzies en problemen in Noord-Holland. Een goede backup tijdens voorvallen als problemen met een winkel en Aanvaringen over geleden schade. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Aalsmeer vergelijken? Dankzij de vergelijkingstool zoek jij direct een goedkope verzekeringscontract. Dit type verzekering sluit je niet zomaar even af. We zien verscheidene verzekeringsbedrijven en allerlei modules. Onderstaand leggen we een en ander uit. Voor info over de gemeente zie ook https://www.aalsmeer.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over nowGo december 2022

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische hulp en advies wanneer jij dat nodig hebt. Je kunt rekenen op o.a. rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze vraag mist een echt gemiddeld antwoord. Reis je veel of werk je regelmatig voor een andere baas? In dat geval kan je maar zo te maken hebben met een claim. Door middel van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een polis vind je al vanaf €9,75. Dit loopt op tot circa €14 per maand. De premie hangt af van gezinsgrootte, het verzekerde bedrag, en type modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De contracten lopen uiteen op vergoedingen, soorten dekking, hoogte eigen bijdrage, en niet te vergeten te premie. Wat de beste polis is, kies je door te kijk naar jouw wensen, budget en situatie. Door het vergelijk script vind jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Aalsmeer.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Bijvoorbeeld alleenstaand, of samenwonend met kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In natura of in geld. De max. vergoeding loopt van €30.000 tot €65.000.

 3. Bepaal modules

  We hebben het over thema’s zoals Belasting en Letselschade. Veel modules nemen draait uit op een duurdere verzekering. Bedenk op welk gebied de nood het hoogste is. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Bekijk en vergelijk

  Wat volgt is een pagina met aanbieders. Rangschik op kosten of waardering voor juridische hulp in Aalsmeer.

 5. Regel je polis online

  Je keuze gemaakt? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, FBTO of Interpolis gemakkelijk online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De aanstaande verzekeraar neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Raadpleeg de beste of juist de goedkoopste polissen in de regio 1424, 1430, 1431, 1432, 1433.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Aalsmeer)

 • Unive: Voor grote en kleine geschillen
 • Inshared: Geen overwacht hoge kosten
 • Klaverblad: Beoordeeld met een 8,2
 • Nationale Nederlanden: Geen wachttijd
 • Aegon: Professionele verzekering
 • OHRA: Voor vrijwel elke soort schade
 • DAS: Gespecialiseerde juristen
 • HEMA: Zaken snel opgepakt
 • Ditzo: De beste juristen op uw zaak
 • Lancyr: Ruime keuze modules
 • Centraal Beheer: Verschillende modules
 • ABN AMRO: Zelf samentstellen
 • FBTO: Eenvoudig samenstellen
 • ARAG: Eenvoudig samenstellen

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Meteen jouw rechtsbijstand in Aalsmeer verzekeren? Jouw polis stel je zelf samen. Dat werkt op basis van een aantal modules. Additionele specificaties tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met consument gerelateerde zaken. Neem nou een probleem m.b.t. ruzie met de buren of een geschil met een provider.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze module heeft te maken met voorvallen als met name fiscaal recht, vermogen, en ander waardevol bezit. Bijvoorbeeld een aanvaring m.b.t. belastingaanslagen.
 3. Wonen
  Deze module via bijv Nationale Nederlanden of ANWB kies jij voor situaties inzake huizen (bijv. in een wijk als Aalsmeer, Kudelstraat en Kalslagen, Oosteinde). Bijvoorbeeld onenigheid met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in Aalsmeer.
 4. Verkeer
  We hebben het over zaken die spelen in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Onder andere letselschade of medische schade waar je als verkeersdeelnemer betrokken bij bent. Zo’n situatie kan zijn een conflict over jouw vaarbewijs.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De kosten van zo’n scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Aan de hand van deze optie heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Geen angst voor hoge juridische kosten’

Familie. van Veen, Aalsmeer (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente